Nu 0 vacatures voor de advocatuur

Tarieven

Eenmalige plaatsing

€ 249

Eenmalige plaatsing van een vacature op Vacaturebank Advocatuur. Deze vacature blijft online zolang u dat wenst (maximaal 1 jaar).

Premium plaatsing 

€ 349

Eenmalige plaatsing van een vacature op Vacaturebank Advocatuur. Deze vacature blijft online zolang u dat wenst (maximaal 1 jaar). Gedurende 30 dagen wordt uw premium vacature prominent vertoond (bovenaan de pagina en in een apart kader) waardoor deze door meer potentiële kandidaten gezien wordt.

Jaarabonnement vacatures plaatsen 

€ 499

Gedurende 1 jaar vacatures plaatsen op Vacaturebank Advocatuur (alleen beschikbaar voor advocatenkantoren). U kunt maximaal 5 vacatures tegelijkertijd online publiceren. Inclusief gratis plaatsing van een kantoorpresentatie om potentiële kandidaten kennis te laten maken met uw organisatie. Indien gewenst wordt tevens uw bedrijfslogo gedurende 1 maand vertoond op de homepage bij 'Kantoren in Beeld' voor extra exposure voor uw kantoor en vacatures. Stuur hiervoor na bestelling van dit product uw bedrijfslogo naar: info@vacaturesadvocatuur.nl o.v.v. logolink.

Advocatenkantoor in beeld

€ 750

Verzeker uw kantoor en/of vacatures van extra exposure door een vermelding van uw bedrijfslogo bij 'Kantoren in Beeld' gedurende 1 jaar. Tevens kunt u uw events onder de aandacht van de doelgroep brengen door plaatsing van uw events op de homepage in de Advocatuur agenda.

CV database, inzien van een volledigde CV

€ 25

Toegang tot onze CV database is gratis. Tegen betaling kunt u één of meerdere CV's inzien (inclusief contactgegevens).

Deze tarieven zijn excl. 21% BTW.

Maatwerk

Uiteraard is er veel meer mogelijk om uw doelgroep te bereiken bij Vacaturebank Advocatuur. Neem contact op om een maatwerk voorstel te ontvangen voor onder andere:
Abonnement onbeperkt vacatures plaatsen voor Werving & Selectie partijen;
Bannering: unieke mogelijkheid om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Verschillende mogelijkheden voor leaderboard (728 * 90 pixels) of skyscraper (120 * 600 pixels);
Overige mogelijkheden.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

 

Direct vacatures plaatsen?

Credits

Het plaatsen van vacatures op Vacaturebank Advocatuur doet u met credits. Log in of registreer als werkgever om credits te kopen en direct vacatures te plaatsen of CV's van relevante kandidaten te bekijken
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close