Nu 0 vacatures voor de advocatuur
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Taylor Wessing

Factsheet

Kernactiviteiten
Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met 1.800 advocaten en notarissen, vanuit 33 vestigingen verspreid over 20 landen. Deze vestigingen combineren het beste van de lokale commerciële, industriële en culturele kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te kunnen bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.
Hoofdvestiging Nederland
Eindhoven
Aantal vestigingen
2
Aantal medewerkers nationaal
100
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
1.800
Branche:
Advocatuur & Notariaat
Regio:
Heel Nederland
Foto

Informatie

Organisatie en activiteiten
Werken bij Taylor Wessing
Bij Taylor Wessing komen de meest creatieve talenten samen in al onze verschillende juridische disciplines. Wat ons onderscheidt, is onze professionele, uitdagende en open cultuur. Wij koesteren een hoge mate van vertrouwen en je krijgt dan ook vanaf dag verantwoordelijkheid. Aangezien ons kantoor een aantrekkingskracht heeft voor grote bedrijven krijg je de kans om een verschil te maken in high-profile zaken en projecten.

Wanneer je besluit om bij ons aan de slag te gaan, ben je verzekerd van alle (internationale) training, ontwikkeling en ondersteuning die jij nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen in een succesvolle commerciële advocaat of kandidaat-notaris. Dat betekent dat er mogelijkheden zijn om in het buitenland gedetacheerd te worden om sterke relaties op te bouwen met collega’s van andere vestigingen. Een carrière bij Taylor Wessing betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving waar je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen.

Solliciteren
Wij zijn continue op zoek naar uitzonderlijke talenten voor de uitbreiding van ons team. Aangezien onze advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen onze toekomstige partners zijn, spreekt het voor zich dat wij bij de werving en selectie een hoge standaard hanteren.

Ons junior programma is gericht op afgestudeerde WO-rechten studenten met excellente cijfers en een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (in woord en geschrift). Wij verwelkomen alle achtergronden en kwaliteiten. Wij zijn een divers team met een gezamenlijke passie en hebben hetzelfde doel voor ogen: het overtreffen van de verwachtingen van onze cliënten. Onze collega’s zijn bovendien vastberaden, enthousiast en zeer gemotiveerd.

Stages
Taylor Wessing biedt daarnaast een zeer selecte groep studenten jaarlijks de kans om kennis te maken met het vak en uiteraard onze organisatie. Dus ben jij in de laatste fase van je studie beland en wil je graag door middel van een stage ervaren hoe het is om bij een internationaal advocaten- en notariskantoor te werken? Dan is Taylor Wessing zeker the place to be! Als student-stagiaire werk je voor verschillende praktijkgroepen, maar krijg je daarnaast de mogelijkheid om een focus aan te brengen op het rechtsgebied van jouw voorkeur. Op die manier kun je op basis van je eigen ervaring beslissen welke praktijkgebieden het beste bij jou passen. Tijdens de stage zul je zoveel mogelijk deel uit maken van de dagelijkse praktijk. Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd voor onze vrijdagmiddagborrels, de wekelijkse stagiairelunch en alle andere sociale evenementen.

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens een van onze events of wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze HR Manager, Loes Wolvekamp, l.wolvekamp@taylorwessing.com, +31 - (0)88 0243 000. Blijf op de hoogte via onze website en volg ons op Facebook!

Amsterdam
Parnassusweg 823
1082 LZ Amsterdam
The Netherlands
Tel +31 (0)88 0243 000
Fax +31 (0)88 0243 003

Eindhoven
Kennedyplein 201
5611 ZT Eindhoven
P.O. Box 3
5600 AA Eindhoven
The Netherlands
Tel +31 (0)88 0243 000
Fax +31 (0)88 0243 001

www.taylorwessing.com

Cultuur

Carrière

> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close